KADROMUZ

Yusuf KILIÇ - Okul Müdürü

1981 yılında Amasya ili Merzifon ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Merzifon ilçesi Kızıleğrek köyünde tamamladı. Ortaokulu Merzifon Atatürk Ortaokulunda bitirdi. Liseyi Amasya Atatürk Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliğinden mezun oldu. Kars ili Kağızman ilçesi Akören Ortaokuluna atandı. Kağızman Çayarası Ortaokulu, Merzifon Ahmet Çörekçi Ortaokulu ve Merzifon Sarıbuğday ortaokulunda toplamda 5 yıl müdür vekili olarak görev yaptı. Merzifon Ahmet Çörekçi Ortaokulu üç yıl ve Merzifon Sarıbuğday iki yıl toplam beş yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2023 yılında Amasya ili Gümüşhacıköy ilçesi Gümüş Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Halen Gümüş Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.